Invaţă de la apă sa curgi, fără să opui rezistenţă! “Magia apei informate”, ediția XXVII. AQUA Carpatica

Cea de-a douăzecişişaptea ediție a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica  a avut loc miercuri, 21 august 2019, la pista de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu   (Arena Nationala), din Bd. Basarabia nr. 37-39, Bucuresti.

Tineri şi vârstnici au ales să iasă din case şi să-şi petreacă seara într-un spaţiu generos, în aer liber, pe pista de atletism, dar şi pe spaţiul verde, unde au avut posibilitatea să facă mişcare în ritmul şi în forma dorită: alergare, sprint, sarituri pe nisip sau pe saltea, exercitii de forţă, echilibru  sau rezistenţă.

Startul la mişcare s-a dat la ora 21:00, iar cei prezenţi  s-au bucurat de activitatea recreativă şi de un finiş îndulcit cu apă proaspată Aqua Carpatica.

Remediile naturii ne-au însoţit şi la această ediţie, prin intermediul invitatei Ileana Vlăduț, terapeută BFRP remedii florale Bach. Primii trei dintre participanţi, care s-au dovedit a fi cei mai „fluizi” in mişcare, au primit drept cadou remediul floral Bach de măslin, pentru revigorare si unul de ilice, pentru deschidere.

O doză de activitate fizică recreativă şi mai multă apă consumată ne poate aduce oricand un echilibru între inerţie şi extenuarea adusa de stress şi de arşiţă.

Asadar felicitări pentru toţi cei care au ales să-si petrecă seara împreună cu AQUA Carpatica, intr-un mod  fluid, ca apa în mişcare.

“Să ne reamintim cine suntem cu adevărat. Să fim autentici. Să ne bucurăm de viaţă.  Să ne amintim cum este să fii sanatos şi să te poţi misca in voie. Invaţă de la apă sa curgi, fără să mai opui rezistenţă! Copiază de la natură ce este benefic şi fă din asta un stil de viaţă.– Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Articolul anteriorBranduri de lux pre-owned
Articolul urmatorEu
Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...