Intrare libera la meciul Universitatea Craiova – UTA

0
112

Conducerea gruparii Universitatea Craiova a decis ca spectatorii sa aiba acces gratuit la meciul cu UTA Arad, programat miercuri, la ora 17.00, in etapa a XXXIV-a, ultima, a Ligii I.

“Ne-am gindit ca ar fi o surpriza placuta pentru suporterii nostri. Speram ca stadionul sa fie plin, pentru ca jucatorii si suporterii sa-si poata lua la revedere unii de la altii asa cum se cuvine. Indiferent care va fi modalitatea pe care o va accepta Jandarmeria, intrarea va fi libera la meciul cu UTA. Fie suporterii vor primi tichete gratuite din partea jandarmilor, fie intrarea va fi lasata libera”, a explicat vicepresedintele Universitatii Craiova, Silvian Cristescu.

Inaintea ultimei etape din campionat, Universitatea Craiova ocupa locul 10 in clasamentul Ligii I, cu 45 de puncte, pozitie pe care si-o va pastra indiferent de rezultatul meciului cu UTA (locul 11, 41 de puncte). Mai mult, o victorie cu UTA, coroborata cu o infringere a echipei Unirea Urziceni in meciul cu Gloria Bistrita ar aduce formatia olteana pe pozitia a noua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here