Interviul saptamanii: Laura Andresan

După ce a ţinut prima pagină a ziarelor de scandal cu detalii picante din relaţiilor ei cu fotbalişti celebri ai echipei naţionale, starleta Laura Andreşan s-a orientat în ultima perioadă către o carieră în televiziune şi nu numai. Protagonista unui reality-show pe B1 TV, Laura Andreşan va prezenta o nouă emisiune pe acest canal: ‘Tunning Show, difuzată în fiecare duminică de la 12.30. Fire dinamică, vedeta sexy va lansa totodată în curînd şi cel de-al doilea său album muzical.

SportM: Cum ai ajuns să prezinţi o emisiune auto?
Laura Andreşan: O persoană dragă mie face parte dintr-un astfel de club al celor pasionaţi de tunning şi curse de maşini. Aşa i-am cunoscut pe cei de la Anonymus şi m-am putut acomoda cu lumea lor.

SportM: Se pricep femeile la şofat sau le dai dreptate misoginilor care afirmă că le-ar sta mai bine pe bancheta din spate?
Laura Andreşan (rîde): Eu sînt total împotriva patriarhatului, deci avem ce căuta la volan şi cu piciorul apăsat la maxim pe pedala de acceleraţie. Şi la asta cu bancheta din spate chiar eşti răutăcios…

SportM: Crezi că femeile frumoase şi maşinile de lux fac casă bună?
Laura Andreşan: Nu, e o prejudecată faptul că cine are o limuzină îşi poate cumpăra lejer o femeie bună. Trebuie să recunosc însă că nu m-aş urca într-o Dacie. Acum conduc un Citroen C4, mi s-a părut ceva cochet, cu multe sertăraşe şi alte chestii care ne plac nouă femeilor. Spre exemplu următoarea mea maşina va fi un jeep, nu ceva cu fi ţe.

SportM: Să înţeleg că ai accepta ca iubitul să te conducă acasă cu tramvaiul?
Laura Andreşan (rîde): Cu persoana care îmi este dragă..de ce nu? Bărbaţia unui tip nu stă doar în ce maşină are. Din păcate nu ne putem plimba pentru că se uită lumea la mine ca la urs. Uneori chiar îmi vine să îmi iau căţeluşul şi să ieşim toţi trei, să ne punem căştile pe urechi şi să nu ne pese de nimeni.

SportM: Ce surprize mai rezervi fanilor tăi?
Laura Andreşan: Se lucrează deja din greu la al doilea album muzical. Genul abordat va fi electro-pop, cu influenţe de muzică hipnotică. Se investesc mulţi bani în videoclipuri, de luna viitoare încep filmările şi sper să iasă ceva inedit pentru România.

SportM: Te-a ajutat în carieră relaţia cu anumiţi fotbalişti?
Laura Andreşan: Nu, dar m-a ajutat ca notorietate, a fost un marketing bun. Este o reţetă de succes, în ţările cu fotbal dezvoltat multe fotomodele sînt cuplate cu fotbalişti. E ceva relativ normal pentru că se învîrt în aceleaşi cercuri. Este nevoie totuşi şi de muncă pentru că degeaba eşti celebră, dacă pe scenă te faci de cacao şi show-ul nu iese cum trebuie.

SportM: În toiul scandalului cu Mutu, care era dat afară de la Chelsea pentru consum de cocaină, ai reuşit să încingi şi mai mult spiritele afirmînd într-un ziar britanic că ştiai de acest viciu al vedetei echipei naţionale…
Laura Andreşan: Am primit o ofertă din partea publicaţiei The Sun să povestesc în exclusivitate un fapt real, nu a fost vorba de o invenţie. Mă bucur că am ajuns pentru o zi pe prima pagină în The Sun. Sînt mîndră că Madonna m-a putut vedea astfel, cînd răsfoia ziarul la cafeaua de dimineaţă!

SportM: Care sînt mai bărbaţi în adevăratul sens al cuvîntului? Fotbaliştii sau politicienii?
Laura Andreşan: Adesea fotbaliştii nu prea sînt bărbaţi, ci doar masculi. Prefer a doua categorie aşadar. Acum am ajuns la o anumită maturitate, am căpătat destulă experienţă de viaţă chiar dacă am doar 25 de ani şi nu mai sînt atrasă de lumini, de ambalaje. A trecut vremea cînd îmi doream să fiu văzută la braţul unui bărbat celebru.

Poster cu Laura Andresan, numai in numarul 77 al Sport Magazin!

SportM: Ce părere ai despre cuplul Victoria şi David Beckham? Ţi se pare o invenţie a mediei?
Laura Andreşan: Scot foarte mulţi bani din relaţia lor şi bravo lor. Nu cred că sînt falşi pentru că au totuşi o familie. Glumind puţin, cred că ar scoate însă bani frumoşi în cazul unui eventual divorţ deoarece fiecare ar putea vinde separat poveşti picante revistelor mondene. Sînt un brand internaţional, aşa cum îmi doresc şi eu să ajung.

SportM: În fotbalul autohton există şi o altă femeie celebră, impresarul Ana Maria Prodan. Te-ar tenta şi pe tine o astfel de carieră ţînînd cont că poate cunoşti destule detalii legate de unii fotbalişti?
Laura Andreşan: Nu. Sînt un bun manager, dar în special pentru mine. Am primit însă propuneri să impresariez nişte artişti în domeniul muzical, dar nu am timpul necesar la dispoziţie.

SportM: Ai putea realiza un top al celor mai sexy trei fotbalişti din echipa naţională? Laura Andreşan (rîde): Nu prea mai sînt la curent cu acest capitol…

SportM: Să îţi reîmprospătez memoria atunci: Mutu, Contra, Chivu, Lobonţ…
Laura Andreşan: Chivu e un bărbat interesant şi îmi place de el. Mi se pare că se potriveşte de minune cu Adelina Elisei şi sper să-i vedem la altar. Întotdeaun l-am apreciat pentru modestie, pentru faptul că nu a vînat fotmodelele. A fost probabil şi educaţia de acasă…

SportM: De ce crezi că mulţi fotbalişti celebri au dorit să aibă o relaţie cu tine? Se poate spune că au vrut un trofeu, nu doar pe plan sportiv?
Laura Andreşan: Nu ştiu cine a fost trofeul exact, dar pot spune că acea perioadă a reprezentat o experienţă de viaţă utilă. Sînt multe lucruri pe care vreau să le uit, dar au fost şi momente pe care le voi păstra cu drag în minte.

SportM: Eşti o fire activă, faci sport în general?
Laura Andreşan: Ca orice copil pasionat de tot ce se ivea nou, am practicat pentru o perioadă scurtă baschet şi karate, dar nu m-a atras sportul prea mult. În prezent merg la sală, fac aerobic, fitness şi pilates.

SportM: Ţi-ar fi plăcut o carieră în mass-media sportivă?
Laura Andreşan: În adolescenţă chiar am avut o oarecare tangenţă cu acest domeniu. Eram corespondent în oraşul Gherla al unui ziar din Cluj şi a trebuit ocazional să scriu cronica unor meciuri ale formaţiei din localitate, care activa în Divizia C. Nu aveam habar nici măcar ce înseamnă ofsaid-ul şi îl sunam pe frate-meu să îmi explice la telefon regulamentul.

Sport Magazin numarul 77 (17 – 23 septembrie 2007)

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...