Interviul saptamanii: Alexandra Enachescu

0
83

Unul din cei mai la vogă fotbaliştii din Liga I, dinamovistul Cristi Pulhac, îşi va pune pirostriile în acest an. Aleasa inimii lui va fi fotomodelul Alexandra Enăchescu, iubita sa de şapte ani de zile

PICTORIAL SEXY: Alexandra Enachescu, iubita lui Cristi Pulhac

SportM: Se poate spune că a fi iubita unui fotbalist presupune un mod de viaţă aparte?
Alexandra Enăchescu: Nu am o viaţă specială, chiar din contră. Sînt o femeie ca oricare alta, singura diferenţă este că mă văd mai rar cu prietenul din cauza meseriei lui.

SportM: De ce crezi că majoritatea fotbaliştilor au prietene fotomodel?
Alexandra Enăchescu: Este o prejudecată, în dragoste nu contează doar frumuseţea exterioară.

SportM: Cum explici însă succesul fotbaliştilor la femeile drăguţe? Sînt ei mai sexy decît ceilalţi bărbaţi?
Alexandra Enăchescu: În opinia mea, fotbaliştii sînt oameni absolut normali. Nu aş putea afirma că au ceva special la capitolul aspect fizic. Oricum, e un lucru logic că un corp de sportiv va atrage întotdeauna mai multe priviri admirative din partea femeilor.

SportM: Cum suporţi singurătatea în momentele cînd el este plecat în cantonamente?
Alexandra Enăchescu: Ţînînd cont că sînt prie tena lui Cristi de peste şase ani, pot spune că m-am acomodat treptat. Îmi este dor de el uneori, dar nu mă plictisesc, pentru că sînt destul de aglomerată şi eu cu şedinţele foto.

SportM: La multe meciuri, tribuna oficială pare un podium de modă, multe prietene de fotbalişti venind să îşi încurajeze iubiţii. Cum vă înţelegeţi între voi?
Alexandra Enăchescu: Ok. Nu avem nimic de impărţit, ba chiar din contră. Mai vorbim între noi la telefon, dar ne vedem destul de rar, pentru că fi ecare are treaba ei. Nu mergem toată ziua la shopping prin mall-uri, cum ar fi tentaţi unii să creadă.

SportM: Vorbiţi între voi şi despre fotbal?
Alexandra Enăchescu: Sincer, puţin. Nu mă pricep prea mult la fotbal şi mă abţin să fac comentarii despre fotbal.

SportM: Găteşti pentru Cristi? Îi impui vreun regim alimentar?
Alexandra Enăchescu: Nu prea ştiu să gătesc, trebuie să recunosc, mîncăm de obicei prin oraş. Eu mănînc aproape orice, nu sînt genul care bea doar apă plată cu lămîie. În schimb, Cristi se fereşte să facă excese. Nu e nevoie să-i recomand eu ce să mănînce, ştie singur ce-i mai bine pentru el.

SportM: Vorbeşti cu el înainte sau după meci, îi spui ceva special?
Alexandra Enăchescu: Nu, cred că asta e mai mult sarcina antrenorului. Eu încerc doar să-l încurajez, să ştie că are pe cineva alături indiferent de ce rezultat va fi pe teren.

SportM: Cum se comportă acasă după ce Dinamo pierde un meci important?
Alexandra Enăchescu: Eu îl las să se liniştească, nu-l bat la cap. Abia după ce se calmează vorbim mai multe. Uneori, prietena unui fotbalist trebuie să facă şi pe psihologul.

SportM: Datorită faptului că este fotbalist, Cristi este destul de mediatizat. Vă place să ieşiţi împreună la evenimente mondene?
Alexandra Enăchescu: În general sîntem un cuplu mai retras, nu ne afi şăm peste tot. Datorită profesiei, eu oricum trebuie să merg la diverse festivităţi şi nu ţin neapărat să fac acest lucru şi în viaţa privată.

SportM: La un moment dat, Cristi a avut o ofertă de transfer la Timişoara. L-ai fi urmat pe malul Begăi?
Alexandra Enăchescu: Nu cred, amîndoi sîntem foarte tineri şi trebuie să ne vedem fiecare de cariera lui. Sîntem deja obişnuiţi cu o relaţie la distanţă. Dacă ţii cu adevărat la celălalt, cîţiva kilometri în plus nu pot afecta o relaţie.

SportM: În viitorul apropiat, Pulhac ar putea pleca într-un campionat mai puternic, precum Italia sau Spania…
Alexandra Enăchescu: Totul e posibil. Dacă se va întîmpla acest lucru, o să iau în calcul şi varianta să îmi găsesc un contract de modelling acolo. Dar, timpul va decide exact….

SportM: V-aţi gîndit ca în viitorul apropiat să faceţi un copil?
Alexandra Enăchescu: Aoleu, păi noi sîntem încă doar nişte copii. Avem doar puţin peste douăzeci de ani şi e prea devreme să ne gîndim la asta.

SportM: În ultimii ani, fotbaliştii îşi aleg din ce în ce mai des destinaţii exotice pentru perioada de vacanţă. Vouă unde vă place să mergeţi?
Alexandra Enăchescu: Nu leşinăm dacă nu ne petrecem vacanţa în Dubai sau în altă parte. Preferăm să stăm acasă, să fim cu prietenii şi cu familia.

SportM: Ce părere ai despre relaţia dintre Victoria şi David Becham? Este una artificială cum susţin tabloidele britanice?
Alexandra Enăchescu: Nu, eu chiar cred că se iubesc. Am citit mult despre Victoria şi apreciez felul în care a ştiut să îşi creeze o imagine. E un model pentru mine.

SportM: Crezi că la Campionatul European Cristi va face parte din lotul lui Victor Piţurcă?
Alexandra Enăchescu: Eu sper, ar fi foarte important pentru el şi normal că indirect m-aş bucura şi eu. Nu ştiu însă dacă voi putea să merg în Elveţia şi Austria să-l susţin.

           

Continuarea in numarul 95
(29 ianuarie – 4 februarie 2008)
Sport Magazin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here