Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

INTERVIU VICTOR BECALI/ „Asistam la un mercato foarte slab”

Impresarul Victor Becali consideră că această campanie de transferuri este una dintre cele mai sărace din istoria fotbalului românesc şi avertizează că jucătorii reveniţi în ţară vor dăuna Ligii I. El spune că nici o formaţie din Liga I nu se poate lăuda cu o campanie de achiziţii deosebită

SportM: Cum vi se pare campania de achiziţii din Liga I din această vară?
Victor Becali: Slabă de tot! Nu sunt bani şi acest lucru se vede în ceea ce s-a transferat. Sau mai bine spus, în ceea ce nu s-a transferat!

SportM: În concluzie, este lipsa banilor cauza principală pentru un mercato atât de slab?
Becali: Fără discuţie. Sunt timpuri grele pentru echipele de la noi. Este din ce în ce mai greu să achiziţionezi jucători buni, pentru că o dată costă iar a doua oară au salarii mari.

SportM: Cine a făcut cele mai bune transferuri?
Becali: Nimeni! Chiar dacă mi-aţi putea spune de CFR Cluj. Ardelenii l-au vândut pe Pereira, e drept, dar era şi un jucător important, aşa că nu ştiu cât îi va încălzi profitul.

SportM: Există şi o reticenţă la nivelul străinilor după experienţele mai nefericite ale unora?
Becali: Bineînţeles. Este şi reticenţa lor, dar şi a noastră faţă de ei. Pentru că nu au venit cine ştie ce jucători în Liga I, excepţii au fost cazurile în care s-au dovedit jucători de valoare. Cei mai mulţi nu au confirmat!

SportM: Despre repatrierea jucătorilor români ce părere aveţi?
Becali: S-au întors prea devreme! E inadmisibil să te duci în altă ţară, să stai şase luni şi să te întorci. Nu pot să aibă decât o influenţă negativă pentru Liga I, şi strică şi imaginea fotbalistului român peste hotare.

SportM: Ce pronosticaţi pentru noul sezon?
Becali: Chiar nu ştiu ce să vă spun. Mi-e greu, pentru că nimic nu este clar.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: