INTERVIU OVIDIU HEREA/ Una la unu

Cătălina: De câte ori ai fost îndrăgostit până acum?
Ovidiu Herea: Am fost de câteva ori. Eu sunt genul de băiat care se îndrăgosteşte repede şi pune suflet într-o relaţie. Cred că am fost îndrăgostit de două-trei ori.

Cătălina: Îţi place Ana Maria Prodan ca impresar? Dar ca femeie?
Herea: Normal că îmi place ca impresar, este impresarul meu, m-am înţeles foarte bine cu ea, mi-a fost ca o prietenă. Mereu când am avut nevoie de ea sau am avut o problemă m-a ajutat şi lucrul ăsta m-a mulţumit. Cum o văd ca femeie? Chiar n-aş vrea să răspund la întrebarea asta.

Cătălina:
Bei în avion? Când te-ai îmbătat ultima oară?
Herea: Nu prea beau de fel. Până acum chiar n-am avut probleme din punctul ăsta de vedere. Acuma, nu sunt nici sfânt, dar dacă beau o bere-două la o petrecere eu nu prea ţin la băutură şi mă ameţesc aşa. Nu pot să spun că m-am îmbătat să nu pot să stau în picioare.

Cătălina: Ce îţi place cel mai mult la o femeie, la ce te uiţi prima oară?
Herea: Normal, prima oară când priveşti o femeie te uiţi la aspectul fizic, ca să ajungi s-o cunoşti mai în detaliu. Pentru mine, contează să fie înaltă, să fie bine proporţionată, să fie frumoasă.

Cătălina:
Ţi-ar plăcea ca maseurul de la club să fie maseuză?
Herea: (râde) Nu cred că ar fi bine pentru noi, pentru că nu cred că ne-am mai gândi la fotbal în momentul acela. Mai ales înainte de meciuri, să îţi facă o femeie masaj, nu cred că e foarte indicat.

Cătălina: Preferi sânii naturali sau cei siliconaţi?
Herea: Prefer sânii frumoşi. Dacă sunt naturali sau siliconaţi chiar nu mă interesează.

Cătălina: Care este cel mai bun antrenor pe care l-ai avut?
Herea: Am avut foarte mulţi antrenori care m-auajutat în cariera mea. Primul a fost Dumitru Bolborea, pe care l-am avut la juniori, după aia a venit Mihai Iatan, Cosmin Olăroiu care m-a şi promovat la echipa mare la FC Naţional, apoi a venit domnul Bergodi care mi-a dat foarte mare încredere şi practic cu el am jucat cel mai mult la bancari şi am evoluat şi cel mai bine. Pe urmă tot dânsul m-a vrut la Rapid şi în mare parte m-a ajutat şi aici. Pe urmă mai sunt un Sorin Cârţu, un Viorel Hizo…

Cătălina: Care a fost cel mai neobişnuit loc în care ai acordat un autograf unei admiratoare?
Herea: Sincer, nu am avut ocazia asta să dau autografe în locuri mai intime. Nu ştiu, cred că pe mână… Dar de obicei dau numai pe hârtie. Poate pe viitor să am ocazia să dau autografe şi în alte locuri.

Cătălina:
Cine ai vrea să iasă preşedintele României?
Herea: Nu m-a prea interesat politica, dar normal că am mers la vot şi o voi face şi în turul II. O să mă documentez mai bine, o să mă uit şi la emisiunile electorale şi cu siguranţă voi avea un preferat.

Vezi si: INTERVIU – Noul briliant

Stiri recente

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de...