Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

INTERVIU / Luisao: Am cistigat doar o repriza

Fundaşul brazilian al lui Benfica a fost principalul motiv pentru care Niculescu şi Dănciulescu n-au prea mişcat. Sigur pe el, brazilianul a arătat de ce echipe mari ale Europei, precum Inter, se bat pe semnătura sa. Iar convocarea la naţionala Cariocas nu este o întîmplare. Sud-americanul se gîndeşte însă cu groază la returul de la Bucureşti.

Reporter: A fost Dinamo ceea ce te aşteptai?
Luisao: Un pic mai mult decît atît. Este o echipă foarte bine organizată. Mă aşteptam la mai multe erori din partea românilor. Aveam impresia că sunt precum brazilienii. Mai tehnici, dar mai slabi în apărare. Dinamo a arătat însă ca o echipă italiană. A blocat aproape tot de la mijlocul terenului. Iar portarul a avut nişte intervenţii de mare clasă.

Reporter: Mai credeai că Benfica va marca?
Luisao: Era firesc să înscriem pînă la urmă. Dar s-a terminat doar 1-0. Păcat. Cred că o diferenţă de două goluri era mai aproape de adevăr. S-a vazut că Miccoli este un atacant de mare clasă. A revenit după o accidentare serioasă şi chiar dacă s-a spus despre el că are cîteva kilograme în plus, a fost decisiv. La faza golului îmi venea să mă iau cu mîinile de cap cînd am văzut prima ratare, dar italianul a apărut dintr-o dată şi a băgat mingea în poartă.

Reporter:
Se poate spune acum că Benfica este favorită la calificare?
Luisao: în niciun caz. Şansele noastre au crescut un pic. Dar suntem conştienţi că am caştigat doar o repriză dintre cele două. Şi cealaltă se joacă la Bucureşti. Am auzit că Dinamo are suporteri foarte gălăgioşi, chiar dacă evoluează pe un stadion mic. Am auzit că pe teren propriu românii au bătut tot în acest an. Cel puţin în Cupa UEFA.

Continuarea in numarul 53 al Sport Magazin powered by kicker (19-25 februarie)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: