Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

INTERVIU EXCLUSIV/ George Galamaz: ”Vrem in primavara europeana!”

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, nu se teme de FC Sevilla, adversara ialomiţenilor la debutul lor în Liga Campionilor. el spune că deşi porneşte cu şansa a doua, „Chelsea” va juca cu sufletul şi ar fi mulţumită cu un egal pe arena de unde Steaua a plecat învinsă de două ori. Obiectivul Urziceniului în grupă? Primăvara europeană, potrivit lui Galamaz

SportM: George, eşti la Urziceni de la începutul proiectului, iar miercuri cu Sevilla culegeţi roadele unei munci de 3 ani. Cum te simţi?
George Galamaz: E un sentiment extraordinar, mai ales că am început de jos treaba, când am venit echipa era la retrogradare. Dar prin muncă multă, am ajuns să luăm campionatul.

SportM: Dan petrescu voia o echipă mare în grupă. Voi ce reacţie aţi avut la tragere?
Galamaz: La prima impresie, şi noi ne-am gândit la fel. Dar până la urmă, pe noi ne interesează să adunăm puncte, să avansăm în primăvara europeană. Este ceva special să joci cu o echipă mare, dar preferabil este să strângi puncte.

SportM: Apropo de puncte, cele mai multe le-a adunat Steaua, 5 în 2006/2007. Urcaţi ştacheta?
Galamaz: Noi vom încerca să obţinem maximul din fi ecare meci. nu avem un obiectiv de puncte, dar ceea ce vă pot spune este că ne dorim să facem ceva frumos, pentru fotbalul românesc şi pentru noi.

SportM: Este debutul Unirii Urziceni la cel mai înalt nivel. resimţiţi vreo presiune sau jucaţi relaxat?
Galamaz: Nu resimţim nici o presiune, pentru că nimeni nu se aştepta să ajungem aici. ar fi păcat ca din cauza tracului, a emoţiilor, să ne sufocăm cu sevilla. Vor fi emoţii, dar sper să treacă extrem de repede şi să intrăm aproape instantaneu în joc.

SportM: Echipele spaniole sunt recunoscute pentru stilul lor ofensiv. Cum veţi aborda această partidă?
Galamaz: Tactica o decide antrenorul, dar pe „pizjuan” cu siguranţă nu mergem să atacăm, pentru că e sinucidere curată! ataci, te descoperi, şi poţi lua gol foarte uşor.

SportM: Asta înseamnă că tu şi colegii tăi din apărare veţi avea o zi plină la serviciu.
Galamaz: Nu neapărat! La noi apărarea începe de la vârf, ăsta a fost unul din secrete, unul din motivele pentru care am ajuns să luăm titlul şi să ne calificăm în Liga Campionilor.

SportM: Personal eşti mulţumit de lotul pe care îl aveţi înaintea partidei cu Sevilla?
Galamaz: Cred că prin venirea lui Semedo, Maftei, prin revenirea lui Varga şi Bălan, ca să dau doar câteva exemple, lotul este mult mai puternic ca anul trecut. Dacă anul trecut am luat titlul cu un lot normal, acum suntem mult mai puternici.

SportM: Steaua s-a confruntat cu probleme în campionat atunci când a evoluat în Ligă. Vouă vă fuge concentrarea?
Galamaz: Nici vorbă! Campionatul este la fel de important. Nu doar derby-urile, europene sau interne, ne mobilizează. Trebuie să luăm toate punctele cu echipele mici pentru că numai astfel ne putem păstra titlul.

SportM: Cum ţi se par spaniolii raportat, să zicem, la ultimele sezoane când au jucat cu Steaua?
Galamaz: Au rămas aceeaşi echipă mare, lotul nu a suferit multe modificări. Dacă ne uităm ce jucători au adus în vară, unul de la Real, altul de la Tottenham… Pornim cu şansa a doua, dar ne-o jucăm. Urziceniul şi dacă ar da piept cu Real şi cu Barca, ar lupta până la capăt.

SportM: Atacanţi ca Luis Fabiano şi Kanoute le fac viaţa grea fundaşilor. Eşti pregătit pentru ei?
Galamaz: Eu sper să fiu pregătit, să le fac faţă cu brio acestor atacanţi extraordinari. Nici nu ai cuvinte să spui despre Fabiano şi Kanoute.

SportM: Realist vorbind, speraţi la calificarea în primăvară, vi se pare posibilă?
Galamaz: Este o şansă unică şi ne dorim să o fructificăm. Eu cred că putem prinde măcar locul 3, dar să vedem cum vor evolua lucrurile. Vrem să fim o surpriză plăcută.

SportM: Ce părere ai de celălalt meci din prima etapă a grupei, Stuttgart – Rangers?
Galamaz: Greu de anticipat, însă Stuttgart a arătat cu Timişoara că este o echipă foarte puternică. Cred că nemţii se vor impune acasă în faţa scoţienilor.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: