test

INTERVIU Daniel Pancu / Nu mai vrea in Romania

Pentru Daniel Pancu, fotbalistic, lucrurile nu merg tocmai bine la Bursa, însă, după cum spune, cea mai importantă este sănătatea. Nu vrea să rămînă în Turcia şi susţine că nici în România nu va mai juca vreodată. Are încredere în naţionala lui Piţurcă şi speră că se va întoarce la un moment dat printre tricolori.

Reporter: Daniele, cum îţi merge la Bursa?
Daniel Pancu: Mă simt foarte bine. Am familia lîngă mine, iar locurile de aici sînt cu adevărat frumoase.

Reporter: Eşti mai liniştit departe de nebunia Istanbulului?
Pancu: Cu certitudine, mult mai liniştit. Bursa este un orăşel mic, ascuns în munţi. Am o casă frumoasă, în afara oraşului, aşa că am parte de multă linişte.

Reporter: Din punct de vedere fotbalistic, cum te simţi?
Pancu: Ehe, aici încep marile probleme! Lucrurile nu sînt deloc roze şi asta mă doare.

Reporter: Mai concret?
Pancu: Nu joc! Probabil că nu sînt destul de bun şi de aceea fac tuşa. Şi, sincer, nu prea mă împac cu ideea de a sta pe banca de rezerve.

Reporter: Să înţelegem că eşti ieşit din formă?
Pancu: Este adevărat că nu sînt în forma de altădată. însă totul mi se trage de la meciul acela, cînd am plecat de pe bancă după ce am fost schimbat. M-am şi certat cu antrenorul, iar el nu a putut trece peste asta.

“Am să plec din Turcia, dar în România nu voi mai juca niciodată”

Reporter: La Beşiktaş erai unul dintre cei mai iubiţi jucători. La Bursaspor cum te apreciază suporterii?
Pancu: Of, şi aici am făcut o greşeală. între Bursa şi Beşiktaş e o veche rivalitate. Cînd Beşiktaş a venit aici, mi s-a părut normal să-i salut şi să stau de vorbă cu foştii coechipieri. Pentru fanii Bursei acesta a reprezentat un mare afront. Trebuie neapărat să prind cîteva meciuri bune şi să dau două, trei goluri purtînd marca Daniel Pancu. Chiar acum urmăresc o emisiune sportivă în care moderatorii se întreabă de ce nu sînt titularizat. Dar, pînă la urmă, important este că sînt sănătos.

“Suporterii Rapidului m-au sprijinit atunci cînd am avut nevoie”

Reporter: Rămîi la Bursa şi în sezonul viitor?
Pancu: Nu. De fapt nu cred că voi mai rămîne în Turcia. îmi ajunge cît am stat aici.

Reporter: Te tentează o revenire la Rapid?
Pancu: în nici un caz. Rapid rămîne o amintire plăcută. Iar suporterii din Grant au rămas în sufletul meu pentru că ei m-au iubit, m-au apreciat şi m-au sprijinit atunci cînd am avut nevoie. însă, nu cred că voi mai juca vreodată în România. După ce termin contractul cu Bursa, mă voi reorienta, însă nu vă pot spune numele unei echipe. E prematur.

Reporter: Se vorbea, la un moment dat, despre o naturalizare a lui Giani Kiriţă pentru a putea evolua în naţionala Turciei. Există vreo doză de adevăr?
Pancu: Nicidecum. Cei de la Fenerbahce au naturalizat doi sau trei jucători, iar de aici noi am început cu miştourile. Am zis de Kiriţă, dar şi de Frăsineanu. însă n-a fost niciodată ceva serios în chestia asta.

Continuarea in Kicker Sportmagazin de luni, 12 februarie 2007

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...