INTERVIU ARTIOM KARAMIAN/ Vrea victoria in meciul cu Rapid

0
133

Plecat de la Rapid la Timişoara în urmă cu un an şi jumătate, Artiom Karamian a fost cel mai bun jucător al bănăţenilor în această perioadă. Deşi recunoaşte că formaţia din Giuleşti va ocupa toată viaţa sa un loc aparte în inima lui, “Kara” promite că va uita timp de 90 de minute momentele frumoase petrecute la Rapid şi va aduce al doilea succes al echipei sale împtrova giuleştenilor în acest an

SportM: Salut Artiom, urmează al treilea tău meci împotriva Rapidului de cînd ai ajuns la Timişoara. Cum vezi acest joc
Artiom Karamian: Pînă acum am pierdut un meci, am făcut egal în al doilea şi l-am cîştigat pe al treilea, sper să cotinue această serie. Am obţinut de fiecare dată un rezultat mai bun decît în jocul anterior, deci trebuie să batem iar.

SportM: În primăvară, aţi învins Rapidul în deplasare, iar fratele tău a marcat singurul gol al partidei. Ce a însemnat pentru tine această victorie din Giuleşti?
Karamian: Am jucat doi ani şi jumătate la această echipă, care mi-a rămas în suflet. Toată lumea ştie că am plecat de acolo din cauza lui Copos, iar faptul că Arman a dat golul victoriei m-a făcut mai mult decît bucuros.

SportM: La ultimul meci împotriva Rapidului spuneai că ai rămas prieten bun cu mulţi jucători de acolo şi vorbiţi des la telefon, acum va fi altfel după ce au venit atîţia străini.
Karamian: Nu, şi acum vorbim la telefon şi sîntem prieteni, dar acest lucru îl voi uita 90 de minute.

SportM: Totuşi, pe teren vor fi doar Marius Constantin şi Vasile Maftei dintre foştii tăi coechipieri.
Karamian: Din păcate, aşa e. Dică, Buga şi Coman au ajuns bătaia de joc a conducerii, deşi au făcut atîtea lucruri pentru acest club. Rezultatele noastre de acum cîţiva ani au făcut Rapidul cunoscut în Europa, iar acum aceşti jucători sînt trataţi astfel. Nu este corect. Dar şi eu, dacă îmi prelungeam contractul, cred că acum eram în aceeaşi situaţie ca ei.

SportM: Cum va fi meciul de duminică?
Karamian: Timişoara – Rapid va fi un derby. Noi am jucat bine în meciurile de acasă şi am obţinut două succese în primele două meciuri, şi seria asta trebuie să continue. Vreau victoria cu orice preţ, pentru că nu ne permitem paşi greşiţi pe teren propriu.

SportM: La sfîrşitul acestei săptămîni, aflaţi adversara din turul întîi al Cupei UEFA, crezi că puteţi să treceţi mai departe?
Karamian: Vreau să ne calificăm neapărat în grupe, pentru că am jucat acolo cu Rapid şi a fost o experienţă extraordinară pentru mine. Au fost nişte momente unice, pe care nu le pot descrie. Aşa ceva se poate doar trăi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here