Inter nu mai poate fi oprita

Internazionale a câştigat derbiul oraşului Milan cu AC, 2-1, şi formaţia lui Roberto Mancini este practic campioana Italiei cu 12 etape înainte de finalul acestui sezon.

Fără înfrângere în actualul sezon, Inter a trecut şi de AC Milan şi are 19 puncte avans faţă de a doua clasată, AS Roma, care deşi are un meci mai puţin disputat nu mai poate emite pretenţii pentru că este greu de crezut că Inter va începe să piardă meci după meci.

AC Milan a deschis scorul în prima repriză prin brazilianul Ronaldo, din nou unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, însă Julio Ricardo Cruz şi Zlatan Ibrahimovici au adus după pauză victoria lui Inter cu câte un gol şi o pasă de gol.

Cu Adrian Mutu titular şi în mare formă, Fiorentina a încheiat la egalitate, 1-1, derbiul de la Palermo, oaspeţii au deschis scorul prin Mutu iar gazdele au egalat după pauză prin Cavani deşi Palermo juca în 10 în acel moment, după eliminarea lui Zaccardo.

Ascoli s-a impus cu 1-0 la Siena, gol Bjelanovic, după un meci în care au lipsit ambii români, Paul Codrea de la gazde şi Vali Năstase de la oaspeţi.

În celelalte partide, Lazio s-a impus cu 3-2 la Reggina, Torino a învins cu 1-0 pe Catania, Empoli şi Livorno au încheiat la egalitate, 2-2, Chievo şi Messina au încheiat şi ele la egalitate, 1-1, ca şi Atalanta şi Parma, iar Roma şi Udinese închid etapa a 26-a cu un meci disputat de la ora 21.30.