INTER/ Mourinho neaga interesul pentru Michael Owen

Antrenorul formaţiei italiene Internazionale Milano, Jose Mourinho, a negat că vrea din ianuarie să-i transfere pe Michael Owen, Diego Milito sau Didier Drogba, potrivit Gazzetta dello Sport.

Presa din Anglia a scris că Mourinho vrea să-l aducă pe Owen deoarece va renunţa la brazilianul Adriano. “Nu am aflat absolut nimic despre faptul că Adriano nu va fi prezent la primul antrenament din 2009. El este o opţiune pentru mine, şi dacă se antrenează cu entuziasm şi are o stare fizică şi psihică bună, atunci poate juca la meciul cu Cagliari”, a explicat tehnicianul.

“Sunt de părere că pentru el ar fi bine să joace o perioadă la altă echipă, dar ce antrenor renunţă la fotbalişti dacă nu are cu cine să-i înlocuiască. Ce cred de transferul lui Milito? Orice antrenor l-ar vrea în echipă, dar va fi foarte, foarte greu să-l transferăm de la Genoa. La Owen nici măcar nu m-am gândit. A avut multe probleme cu accidentările anul trecut şi nu mai este jucătorul pe care îl ştiam”, a afirmat Mourinho.

Portughezul a mai spus că îl consideră pe ivorianul Drogba unul dintre cei buni atacanţi din acest moment, dar nu se aşteaptă ca acesta să poată fie transferat de Inter Milano. NewsIn

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...