Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Inter interesata de Cristiano Ronaldo

Internazionale Milano, prin vocea presedintelui Massimo Moratti, si-a exprimat dorinta de a-l achiziotiona pe mijlocasul portughez al lui Manchester United, Cristiano Ronaldo. Se pare ca oferta clubului italian s-ar putea ridica pina la 50 de milioane de euro.

„Daca il intereseaza pe Mancini? Normal ca il intereseaza. Este un jucator mare si de perspectiva. Dar e foarte greu sa-l transferam avind in vedere ca joaca la Manchester United si stim foarte bine valoarea acestui club”, a spus Moratti.

Ronaldo, care are o intelegere semnata cu United pina in 2010, a fost obiectul mai multor speculatii in ultimul timp forma si apetitul sau ofensiv recomandindu-l ca unul dintre jucatorii momentului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: