Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

INOT / Doar pentru barem

În condiţiile în care recordurile mondiale la înot sînt doborîte pe bandă rulantă, iar sportivii autohtoni trec printr-o eclipsă de formă, obiectivul delegaţiei României la Campionatul Mondial de la Melbourne este calificarea a patru sportivi în finale şi îndeplinirea baremurilor pentru Olimpiada de la Beijing din 2008.

Reporter: Ai declarat deja că obiectivul tău este doar îndeplinirea baremului pentru Olimpiadă. Crezi că la faţa locului îţi poţi schimba planurile?
Potec: Pînă nu ajung în finală, nu îmi pot propune mai mult. După aceea, totul este posibil. Important este să mă întorc acasă fără regretul că nu am dat tot ce am avut mai bun din mine.

Reporter: De ce vrei să te axezi mai mult pe probele de distanţă?
Potec: Trebuie să recunosc că nu sînt o persoană foarte puternică, iar la proba de 200 m există multe fete cu o musculatură impresionantă. Teoretic, mi-aş putea îmbunătăţi şi eu masa musculară trăgînd de fiare, dar problemele pe care le-am avut la umăr mă împiedică să fac acest lucru.

Reporter: Pe cine ai miza din lotul actual că va da marea lovitură în Australia?
Potec: După timpii înregistraţi în perioada de pregătire, cel mai autorizat să spere la medalii este Răzvan Florea. Cred însă că juniorii pot face un salt spectaculos. Pentru unii este prima competiţie de acest nivel şi vor merge după principiul totul sau nimic. Din acest motiv pot furniza surprize plăcute.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni, 19 martie 2007

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...