Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Inca un gol pentru Keseru

Derbiul românilor din Franţa dintre Claudiu Keşeru şi Daniel Niculae s-a încheiat nedecis, Nantes – Auxerre 1-1, deşi Keşeru a marcat golul gazdelor.

Daniel Niculae a fost titular la Auxerre şi a jucat bine însă după dubla de săptămâna trecută, fostul atacant al Rapidului a revenit rapid la titulatura de ratangiul echipei şi a irosit patru ocazii imense în jocul de la Nantes înainte de a fi înlocuit pe final de meci cu NDiaye.

Claudiu Keşeru a fost rezervă la Nantes şi a intrat în minutul 61 în locul fundaşului dreapta, Norbert, marcând în minutul 73 golul prin care Nantes a egalat pe Auxerre, oaspeţii deschizând scorul în minutul 18 prin Cheyrou.

în meciul zilei din Franţa, Lyon a fost foarte aproape de un nou eşec însă a marcat de două ori în prelungiri pentru a încheia la egalitate, 3-3, pe teren propriu cu Sochaux.

Oaspeţii au condus cu 2-0 în minutul 29, goluri Santos şi Ziani, din penalty, Baroş a redus din diferenţă pentru Lyon chiar înainte de pauză, Grax a făcut 3-1 pentru oaspeţi în minutul 86 dar Juninho Pernambucano, din penalty, şi veteranul Wiltord au înscris în prelungiri pentru a-i aduce lui Lyon un egal in extremis.

Marseille a pierdut fără drept de apel la Toulouse, 0-3, goluri Elmander, de două ori, şi Emana, iar Toulouse a ajuns pe locul trei în clasament, profitând şi de celelalte rezultate de sâmbătă, Nice – Lille 2-1, Rennes – Sedan 0-2, Troyes – Lorient 3-0 şi Le Mans – Monaco 0-2.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: