Inca un cap primit de Materazzi (video)

Aparatorul lui Inter, Marco Materazzi, a negat ca l-ar fii provocat pe Gennaro Del Vecchio, dupa ce acesta i-a aplicat un cap in gura, in meciul castigat de Inter cu 2-0, in fata Sampdoriei. In urma acestui incident, Del Vecchio a fost elminat.

Intamplarea a avut loc dupa ce jucatorul Sampdoriei, l-a sicanat pe portarul milanezilor, Julio Cesar, fapt ce l-a deranjat pe Materazzi.

“Nu am gresit cu nimic, i-am spus doar sa se opreasca”, a spus Materazzi. “Imi place fotbalul agresiv, insa cand vezi ca portarul are mingea in mana, trebuie sa te opresti. Dupa ce am vazut ce ii facea lui Julio Cesar, m-am dus la Del Vecchio si i-am spus sa se opreasca, insa el m-a lovit cu capul. Cateodata mai provoc probleme, si am platit pentru greselile mele, insa de data asta nu am gresit cu nimic”.

Del Vecchio insa, este de alta parere: “Am facut o greseala, si imi cer scuze, dar vreau ca Materazzi sa recunoasca faptul ca m-a provocat. Daca ar fii vorbit cu mine pe alt ton, probabil ca nu as fii reactionat in acest mod. Ceea ce am facut este gresit, insa trebuie sa ii cititi pe buze vorbele lui Materazzi”.

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...