Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Inca un atacant a semnat cu Steaua

Atacantul grec al formaţiei AEK Atena, Pantelis Kapetanos (foto in galben, cu fata), a semnat un contract valabil un an cu FC Steaua, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane.

Kapetanos, care a împlinit 25 de ani la 8 iunie, a debutat la echipa Kozani, în 2001, de unde a fost transferat de Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. În ultimii doi ani şi jumătate, el a făcut parte din lotul formaţiei AEK Atena, conform steauafc.ro

Atacantul a declarat pe site-ul oficial al FC Steaua, că transferul este cel mai important moment din cariera sa. „Sunt foarte bucuros că am venit aici, deoarece ştiu că Steaua este o echipă mare. Este cel mai important moment din cariera mea. Le mulţumesc oamenilor de aici, fiindcă mi-au oferit şansa să evoluez pentru un club de asemenea anvergură. Sper să rămân la nivelul mare la care am evoluat în Grecia şi voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească toate obiectivele propuse„, a spus jucătorul grec.

Kapetanos a adăugat că este conştient de concurenţa de la Steaua: „O sa muncesc foarte mult, voi da totul pentru echipă şi mă voi stradui să le produc bucurii suporterilor prin golurile pe care sper să le marchez. Sunt conştient că există o concurenţă mare la Steaua, însă mă voi lupta să arăt că am valoare pentru această echipă. Ţin să le mulţumesc domnilor George Becali, Adrian Ilie, Valeriu Argăseală şi Marius Lăcătuş, deoarece au crezut în mine. Voi face tot ce ţine de mine să nu-i dezamăgesc„, a menţionat Pantelis Kapetanos.

Intr-un interviu pentru situl oficial al gruparii din Ghencea, noul atacant al Stelei a declarat:

Pantelis, ce reprezinta pentru tine transferul la Steaua?
Sunt foarte bucuros ca am venit aici, deoarece stiu ca Steaua este o echipa mare. Le multumesc oamenilor de aici, fiindca mi-au oferit sansa sa evoluez pentru un club de asemenea anvergura. Sper sa raman la nivelul mare la care am evoluat in Grecia si voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca toate obiectivele propuse.

Consideri ca acest transfer reprezinta o relansare a carierei tale?
Cu siguranta. Este cel mai important moment din cariera mea.

Ai vreun mesaj pentru suporterii Stelei?
O sa muncesc foarte mult, voi da totul pentru echipa si ma voi stradui sa le produc bucurii suporterilor prin golurile pe care sper sa le marchez. Sunt constient ca exista o concurenta mare la Steaua, insa ma voi lupta sa arat ca am valoare pentru aceasta echipa. Tin sa le multumesc domnilor George Becali, Adrian Ilie, Valeriu Argaseala si Marius Lacatus, deoarece au crezut in mine. Voi face tot ce tine de mine sa nu-i dezamagesc.

Citeste mai multe!