Ilie Balaci: Nu este greseala noastra!

Universităţii Craiova i-a fost retras dreptul de a mai transfera jucători pentru o perioadă de un an, dar conducerea clubului, prin vocea managerului general, Ilie Balaci, a subliniat că întreaga responsabilitate pentru acest eveniment nefericit ar trebui asumată de Dinel Staicu, fostul patron al echipei

SportM: Cum vi se pare decizia luată de FIFA?
Ilie Balaci: În primul rînd, nu e defi nitivă şi irevocabilă, cum s-au grăbit unii să afi rme. O să facem bineînţeles apel, pentru că greşeala aparţine altora, nu nouă. Noi sperăm să ajungem la un acord cu fotbaliştii, să le achităm datoriile şi să terminăm cu această problemă.

SportM: Dacă totuşi FIFA va menţine interdicţia de a transfera jucători, ce veţi face mai departe?
Balaci: Ne vom folosi de ce avem la dispoziţie şi vom promova totodată jucători de la echipa a doua. Valoarea şi talentul lor ne obligă să facem acest lucru indiferent dacă putem sau nu transfera alţi jucători.

SportM: Faptul că această ştire a fost preluată şi de agenţii de presă din afară, nu credeţi că va afecta imaginea clubului şi că fotbaliştii străini vor fi mai reticenţi să vină la Universitatea Craiova?
Balaci: Există, din păcate, şi acest risc, dar avem o mulţime de fotbalişti străini în lot care pot depune mărturie că cei care se ocupă azi de destinele clubului nu mai folosesc metodele din epoca Dinel Staicu.

SportM: Să înţeleg că vă deziceţi de astfel de practici?
Balaci: Da, în acest moment toţi jucătorii sînt cu salariile la zi. Dinel nu se pricepea la fenomenul fotbal şi a făcut multe greşeli. Nu aşa se procedează cu nişte oameni pe care chiar tu i-ai angajat. Este doar vina lui pentru ce am păţit.

Sport Magazin numarul 86 (19 – 25 noiembrie 2007)

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...