Iată 3 stiluri vestimentare care ți se vor potrivi indiferent de vârstă!

Îmbrăcămintea are un rol foarte important atunci când vine vorba despre imaginea ta și despre părerea pe care și-o fac cei din jur despre tine. Chiar dacă o carte nu ar trebui să fie judecată niciodată după copertă, prima impresie este esențială. În funcție de ea, vei fi catalogată într-un fel sau altul. Și tu, la rândul tău, vei pune etichete pe baza aceluiași principiu.

Mai mult, cu ajutorul vestimentației și al stilului abordat, lumea transmite un mesaj, iar dacă tu ești o persoană deschisă și îți place să inovezi, atunci trebuie să afli care sunt abordările potrivite pentru tine, indiferent de vârstă.

Iată 3 stiluri vestimentare care ți se vor potrivi indiferent de vârsta pe care o ai:

 

  • Office

 

Chiar dacă nu ești o persoană care își desfășoară activitatea la birou, cu o ținută office nu vei da greș niciodată. Dacă alegi corect piesele vestimentare, acestea îți vor oferi un aer elegant și stilat, iar tu vei simți că poți cuceri lumea purtându-le.

Dacă acest gen de îmbrăcăminte se potrivește stilului tău, trebuie să te orientezi către articole simple, clasice, în culori neutre. Nu uita, sacoul este piesa de rezistență atunci când vine vorba despre astfel de outfituri, așa că ai grijă cum îl porți și, mai ales, cum îl accesorizezi.

 

  • Feminin

 

Încă unul dintre stilurile care ți se vor potrivi, indiferent de vârsta pe care o ai, este cel feminin. În acest caz, nu trebuie să fii deloc reținută. Alege cele mai chic piese și combină-le într-un mod cât mai plăcut. Nu uita să accesorizezi ținutele cu eșarfe, genți, brățări și coliere fine.

Dacă nu vrei să te complici foarte tare, alege o rochie înflorată sau una foarte colorată, o pereche de pantofi nude și o geantă minimalistă, care să scoată outfitul în evidență și gata, ai obtinut look-ul perfect!

 

  • Streetwear

 

Acest stil vestimentar este ușor de abordat și destul de popular în ziua de astăzi. Multe persoane optează pentru el, pentru că este lejer și extrem de confortabil. Piesele sunt simple, comode și realizate din materiale ușoare, care, spre deosebire de cele sintetice, îi permit pielii să respire.

Dacă ți se pare că acest stil ți se potrivește, ai nevoie de un tricou basic, poate cu un imprimeu statement, care să atragă atenția, de o pereche de jeanși și de una de sneakers, în care să te simți confortabil. Dacă vrei să arăți cool și, în același timp, să te simți comod, vezi aici câteva modele trendy de încălțăminte, care, cu siguranță, vor fi pe gustul tău.

 

Indiferent de vârsta pe care o ai, ar trebui să porți doar haine care îți plac și în care te simți bine. Stilul vestimentar te reprezintă și te ajută să te exprimi în societate. Pune-ți în valoare personalitatea, alegând piese care ți se potrivesc și care te scot în evidență. Nu ezita să încerci mai multe ținute și stiluri, până găsești cea mai bună variantă pentru tine!

 

Sursa foto: pixabay.com/ro-ro/

 

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...