Ianis Hagi, după meciul cu Andorra – A fost o seară perfectă!

Ianis Hagi a fost fericit pentru golul marcat în meciul câştigat de România, la Bucureşti, 4-0 cu Andorra, şi crede că tricolorii vor merge la turneul final al Euro 2024.

„A fost o seară perfectă! Mesajul pe care l-am transmis România te iubesc! este un mesaj scurt pe care am vrut să îl transmitem noi ca şi grup, indiferent de rezultate ne iubim ţara şi acest grup va muri pe teren pentru România.

A fost un mesaj şi pentru copiii aceştia care au venit să ne suţină la ora 10 seara. Încercăm să facem şi noi ce putem pentru ei şi să-i răsplătim cum putem mai bine…

Când toată ţara este în spatele echipei naţionale nu ştiu dacă se compară vreo altă ţară cu noi. Eu am trăit lucrul ăsta în Italia, la U21.

Acum datria noastră este să ne uităm în pătrăţica noastră şi să ne câştigăm noi meciurile. Am câştigat acum, dar trebuie să ne uităm şi la partea defensivă a echipei. Am primit puţine goluri.

Ajungem acum la ultimele două meciuri din campanie, foarte importate, şi vrem să facem cât mai mult din ele, să facem o ţară întreagă fericită”, a declarat Ianis Hagi.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...