Iancu regreta ca nu l-a convins pe Lucescu sa vina la Timisoara

0
128

Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, a dezvaluit ca a incercat si in iarna sa il ia antrenor pe Razvan Lucescu, dar nu a stiut cum sa-l convinga pe acesta sa vina la gruparea sa.

“Am invatat ca daca nu inchei o tranzactie in 24 de ore in Romania, atunci se duce totul. Trebuia sa fiu mai scurt atat in vara, cat si in iarna, cand am asteptat raspunsul lui Razvan Lucescu. Am stat prea mult, am pierdut un tempo, iar cand ne-am dat seama ca Razvan nu mai vine, a trebuit sa alegem in pripa. Am ales un antrenor bun (n.r. Alin Artimon), dar nu unul pentru obiectivul nostru”, a declarat Marian Iancu, luni seara, la un post local de televiziune.

Fostul tehnician al Rapidului, Razvan Lucescu, a fost la un pas de a semna in vara anului trecut cu Poli Timisoara, dupa ce ajunsese la un acord cu Marian Iancu. Cu toate acestea, Lucescu s-a razgandit in ultimul moment, preferand sa continue cu Rapid. Marian Iancu a incercat din nou sa il aduca la Timisoara pe Lucescu, in iarna, dar din nou fara succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here