Iancu: ‘Ma retrag din fotbal’

0
103

Preşedintele clubului Poilitehnica Timişoara, Marian Iancu (foto), a declarat marţi, la TV Sport, că va demisiona din funcţia deţinută, iar compania Balkan Petroleum îşi va retrage sprijinul financiar după decizia Federaţiei Române de Fotbal de a da curs hotărârii TAS în privinţa palmaresului grupării.

“Eu îmi dau demisia, iar Balkanul se retrage. Nu are rost ca eu să mai continui. Ce motiv aş mai avea ca să rămân dacă am dreptate? Spune toată lumea că am dreptate, am documente, am hotărâri judecătoreşti, dar în acelaşi timp nu am nimic. Federaţia ar fi trebuit să se judece cu FIFA, să-şi arate dreptatea şi să-şi demonstreze verticalitatea”, a spus Iancu.

Oficialul timişorean a reacţionat astfel după ce directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că FRF va pune în aplicare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul palmaresului clubului Politehnica Timişoara. Lupescu a precizat că o eventuală ignorare a deciziei TAS ar aduce prejudicii federaţiei şi echipei naţionale, care ar risca să nu mai fie programată la meciurile internaţionale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here