Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Homei: ”Vreau la Iaşi. La Dinamo se întâmplă lucruri neplăcute”

Fotbalistul formaţiei Dinamo, Sergiu Homei, a declarat, joi, că vrea să se întoarcă la Politehnica Iaşi, pentru care a evoluat şi în sezonul trecut sub formă de împrumut, deoarece în Ştefan cel Mare se întâmplă lucruri care nu îi plac.

Deocamdată sunt al lui Dinamo, dar se întâmplă multe lucruri neplăcute aici. Momentan nu pot spune mai multe, pentru că nu ştiu ce va fi. Cred că nu mai sunt dorit şi, în acest caz, mi-aş dori să revin la Poli Iaşi, unde m-am simţit foarte bine în sezonul trecut şi unde oamenii m-au respectat, a spus Homei, care nu s-a prezentat joi la antrenamentul lui Dinamo.

Referitor la situaţia lui Homei, preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a declarat: Încă nu ştim ce va fi. Noi îl vrem pe Sergiu la echipă, avem nevoie de el, dar nu putem spune nimic atât timp cât Dinamo nu anunţă că este dispusă să îl dea pe jucător„.

Fundaşul Sergiu Homei a fost achiziţionat de Dinamo la jumătatea sezonului 2006-2007 de la formaţia maghiară Sopron, iar în ediţia trecută de campionat a fost împrumutat la Politehnica Iaşi.

Sursa: NewsIn

Citeste mai multe!