Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Hochei: Steaua a egalat situatia

Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe SC Miercurea Ciuc, scor 6-5, graţie unui gol de aur reuşit de Corduban, în cel de-al doilea meci al finalei Campionatului Naţional de Hochei, care s-a disputat pe patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală.

Pe reprize scorul a fost egal: 2-1/1-2/ 2-2. Meciul a intrat în prelungiri, după ce Miercurea Ciuc a egalat, 5-5, cu doar patru secunde înainte de finalul meciului, iar Steaua a înscris în prelungiri, după doar un minut şi câteva secunde, un gol de aur marcat de Corduban, care a pus astfel capăt partidei.

Golurile steliştilor au fost marcate de Zabudovski (2), Butocinov (2), Bazilides şi Corduban, în timp ce pentru Miercurea Ciuc au marcat Filip (2), Kavulic, Szocs şi Sandov.

Partida de vineri a avut parte şi de un incident inedit. O pană de curent a lăsat preţ de câteva minute patinoarul în întuneric, meciul fiind întrerupt până la remedierea defecţiunii.

Graţie acestei victorii, Steaua a reuşit să egaleze situaţia în finală, scorul devenind 1-1, după primele două partide.

în primul joc al finalei, disputat la Miercurea Ciuc, pe patinoarul Vakar Lajos, Sport Club a învins pe Steaua cu scorul de 4-2 (1-0 / 1-1 / 2-1).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: