Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Hiddink neaga negocierile cu Chelsea

Actualul antrenor al nationalei Rusiei, Guus Hiddink, neaga ca ar fi fost contactat de gruparea engleza Chelsea pentru a-l inlocui pe Jose Mourinho.

In varsta de 60 de ani, Hiddink a fost creditat cu mari sanse de a prelua conducerea tehnica a „albastrilor” in cazul in care Mourinho va renunta, la vara, la postul sau. 

„Nu am discutat cu Roman Abramovici despre sosirea mea la Chelsea in aceasta vara. Sunt antrenorul Rusiei si imi voi continua munca aici pana in vara lui 2008. Sunt satisfacut de rezultatele inregistrate aici si sunt foarte ocupat. Nu as putea renunta la nationala Rusiei dupa numai un an de contract pentru a antrena pe Chelsea”, a declarat antrenorul olandez pentru Mail on Sunday.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: