Harlem Globetrotters, bucurosi ca pot promova baschetul in Romania

Componentii echipei de baschet Harlem Globetrotters, care vor sustine un turneu de patru zile cu spectacole in Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara, au declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca se bucura sa contribuie la promovarea acestui sport in Rominia.

Cei sapte baschetbalisti, insotiti de antrenorul lor Barry Hardy, au venit la conferinta de presa imbracati in treningurile de prezentare in culorile drapelului Statelor Unite si inscriptionate cu logo-ul echipei si au oferit o scurta demonstratie a primului show pe care il vor sustine, luni, de la ora 19.00, la Sala “Ioan Kunst Ghermanescu” din Capitala.

“Harlem Globetrotters se afla in turnee de 82 de ani, rupind bariere si facind istorie. Suntem onorati sa revenim in Rominia dupa 40 de ani si sa ajutam la promovarea baschetului in aceasta tara”, a spus antrenorul baschetbalistilor americani, Barry Hardy, care i-a invitat apoi pe componentii echipei sa se prezinte.

Echipa Harlem Globetrotters, aflata pentru a doua oara in Rominia, va sustine patru spectacole, luni, marti, miercuri si joi in Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, respectiv Timisoara.

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...