Hanescu, in optimi la Milano

Tenismanul roman Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului challenger de la Milano (21.250 euro), dupa ce a trecut de germanul Dominik Meffert, la capatul a doua seturi, ambele terminate la tie-break, cu 7-6 (2), 7-6 (3).

In optimi, Hanescu va lupta cu invingatorul dintre principalul favorit, francezul Mathieu Montcourt, si romanul Adrian Ungur. Pentru calificarea in optimi, Hanescu si-a asigurat un cec de 370 euro si 5 puncte ATP.

La Alma Ata, in Kazahstan (35.000 dolari), germanul Daniel Brands a trecut de Dacian Craciun dupa doua seturi incheiate la tie-breal, cu 7-6 (2), 7-6 (2).

La feminin, in Italia, la turneul de la Fontanafredda (25.000 de dolari), Agnes Szatmari (N. 7) o are adversara pe brazilianca Teliana Pereira, iar Magda Mihalache (N. 6) pe italianca Stefania Chieppa.

La dublu, perechea Ekaterina Shulaeva (Canada)/Agnes Szatmari (N. 4) lupta cu Petra Pajalic (Slovenia) si Maria Skvotova (Rusia), in vreme ce cuplul Carmen Klaschka (Germania)/Magda Mihalache lupta cu favoritele nr. 2, Maria-Fernanda Alves (Brazilia)/Story Tweedie-Yates (SUA).

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...