Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Handbal / Sanctiuni drastice pentru Dinamo

Federaţia Română de Handbal a decis astăzi ca partida Dinamo – Steaua, oprită sâmbătă din cauza incidentelor din tribune, să se rejoace iar clubul Dinamo să fie aspru penalizat.

Derbiul primei etape a returului din Liga Naţională de handbal masculin, partida dintre Dinamo şi Steaua, s-a transformat sâmbătă seară din ceea ce trebuia să fie un spectacol handbalistic într-un film horror în care grupuri de huligani şi-au făcut de cap în tribunele sălii Lucian Grigorescu.

Oprit din cauza atmosferei incendiare, meciul dintre Dinamo şi Steaua se va rejuca deşi oaspeţii au sperat să obţintă victoria la masa verde din cauza problemelor apărute în sistemul de organizare al partidei din partea dinamoviştilor.

Clubul Dinamo, organizator al partidei, va trebui să plătească o amendă de aproximativ 2.000 de lei şi va juca restul de meciuri din acest sezon, de pe teren propriu, cu porţile închise.

Contestaţiile la adresa deciziilor FRH se pot depune în timp de cinci zile însă este greu de crezut că Steaua şi, mai ales, Dinamo vor risca să schimbe opinia federalilor care aveau la îndemână decizii şi mai dure în acest caz.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: