Handbal / Meciurile echipelor romanesti in Europa

0
119

Sfarsit de saptamana european pentru handbalul feminin. Nu mai putin de 4 echipe din Romania vor disputa meciuri in competitiile continentale. Cea mai interesanta disputa se anunta cea dintre FC Nurnberg si Oltchim in Cupa Cupelor, partida care excede spatiul terenului de joc, la mijloc fiind o serie de declaratii incendiare intre cei 2 antrenori pe marginea suspendarii de 6 luni a Roxanei Gatzel din cauza ca jucatoarea semnase pentru ambele cluburi…

Lui Gatzel insa i-a expirat suspendarea in acest moment si se va putea afla pe teren maine.

In prima mansa a optimilor de finala ale Cupei EHF, Rulmentul Brasov intalneste formatia spaniola Itxaco Estella chiar la Brasov.

In cupa Challenge competitie castigata anul trecut de Rulmentul dupa o finala cu Tomis Constanta, Romania are nu mai putin de 3 reprezentante, din care insa numai doua vor evalua in aceasta saptamana. Printr-o intelegere intre TV Uster din Elvetia si Tomis, ambele manse ale acestei optimi de finala se vor disputa la Constanta maine si poimaine.

Cea de-a 2-a echipa angrenata in Challenge Cup care va evolua tot maine este HC Roman, care va avea o misiune dificila in deplasare in fata ucrainiencelor de la Karpaty Uzghorod.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here