Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Handbal / Danemarca a cucerit medalia de bronz la CM

Naţionala de handbal masculin a Danemarcei, una din revelaţiile ediţiei din 2007 a Campionatului Mondial, a învins cu 34-27 Franţa în finala mică şi a câştigat medalia de bronz.

Deşi francezii erau mai bine cotaţi înaintea jocului în special datorită diferenţei uriaşe de palmares şi a faptului că echipa din Hexagon a pierdut greu semifinala cu Germania, ţara gazdă, danezii au dominat jocul de la început şi până la sfârşit.

Elevii lui Ulrik Vilbek, Peter Bredsdorff şi Stig Jensen au condus aproape în permanenţă pe tabela de marcaj şi după ce a avut 21-15 avantaj la pauză, s-a impus în final cu 34-27, victorie meritată pentru danezi.

De la danezi s-au remarcat portarul Kasper Kvidt şi jucătorii Lars Moller Madsen şi Joachim Boldsen iar de la francezi au ieşit în evidenţă Thierry Omeyerm Christophe Kempe şi Nikola Karabatic.

în finala pentru locul cinci, Croaţia a învins Rusia cu 34-25 iar în finala pentru locul şapte, Spania a învins Islanda cu 40-36.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: