Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Halep și perechea Begu/Niculescu, în sferturi la Sankt Petersburg

Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (2), pe croata Ana Konjuh, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Sankt Petersburg.

La Sibur Arena, Halep l-a avut în loja antrenorilor pe Daniel Dobre, în absenţa australianului Darren Cahill. În faza următoare, Simona aflată la prima prezenţă la această competiţie, va juca împotriva învingătoarei dintre rusoaicele Natalia Vihlianţeva şi Daria Kasatkina.Califcarea în sferturi este recompensată la Sankt Petersburg Ladies Trophy cu 20.350 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

De asemenea, perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală din cadrul turneului de la Sankt Petersburg, după ce au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-3, după 59 de minute, cuplul Lenka Kuncikova/Elise Mertens (Cehia/Belgia).

În sferturile de finală, Irina-Camelia Begu şi Monica Niculescu vor întâlni perechea Daria Gavrilova/Kristina Mladenovic (Australia/Franţa), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-4, de cuplul Demi Schuurs/Renata Voracova (Olanda/Cehia).

Pentru calificarea în sferturi de finală la Sankt Petersburg, Begu şi Niculescu vor primi câte 100 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 6.165 de dolari.