Halep – Erakovic, în primul tur la Wimbledon

Simona Halep va evolua, luni, împotriva Marinei Erakovic (Noua Zeelandă, locul 129 WTA, venită din calificări), în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Halep a mai jucat cu Erakovic în 2015, în turul I al US Open, când Marina a abandonat când era condusă cu 6-2, 3-0 pe tabelă.

 

Halep a fost sfertfinalistă anul trecut la Wimbledon şi semifinalistă în 2014.

Dacă va trece în turul doi, Halep va juca împotriva învingătoarei partidei dintre Beatriz Haddad Maia (Brazilia), locul 96 WTA, şi Laura Robson (Marea Britanie), poziţia 188 în clasamentul mondial.

În cazul în care favoritele se impun, Halep o va întâlni pe Elena Vesnina (Rusia) în optimi, pe câştigătoarea dintre Johanna Konta (Marea Britanie) şi Petra Kvitova (Cehia) în sferturi de finală şi pe învingătoarea dintre Dominika Cibulkova (Slovacia) şi Elina Svitolina (Ucraina) în semifinale.

Marius Copil va juca în turul I contra lui Peter Gojowczyk (Germania), locul 140 ATP, venit din calificări şi prezent în premieră pe tabloul principal la Wimbledon.

 

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...