Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Fashion

Haine noi pentru FCSB

FCSB va evolua în sezonul 2020-2021 într-un nou echipament de deplasare, pus la dispoziţie de către sponsorul tehnic Nike.

Kit-ul va fi inaugurat în această seară la meciul cu Viitorul, de pe Naţional Arena, care va fi la ora 21:00 şi care va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1.

La fel ca în fiecare an, FCSB şi partenerul tehnic Nike Football – prin Sport Time Trade – lansează un nou rând de echipament de joc pentru roş-albaştri. În această vară, a venit rândul kit-ului de deplasare, care continuă povestea evoluţiei stelare, inspiraţia celor de la Nike Football atunci când au creat designul liniei vestimentare de la FCSB.Astfel, FCSB şi Sport Time Trade, noul distribuitor Nike în România, anunţă cu mândrie că jucătorii noştri vor evolua, în premieră, în acest echipament în partida cu Viitorul FC, care se va disputa diseară pe Arena Naţională, începând cu ora 21:00. De asemenea, şi portarii vor beneficia de un echipament nou în acest sezon, disponibil în culorile negru, verde şi albastru”, se arată într-un comunicat al roş-albaştrilor.