Hagi: Mai sunt nouă meciuri de jucat pentru a încerca să intrăm în play-off 

Gheorghe Hagi a declarat că mai sunt nouă meciuri de jucat pentru lupta echipei Farul de a intra în play-off şi a precizat că are un program greu, primele trei meciuri din acest an fiind dificile.

“Mai sunt nouă meciuri de jucat, importante pentru lupta noastră să fim în obiectiv, să încercăm să intrăm în play-off, lucru care ne interesează foarte mult. Avem un program foarte greu.

Avem trei meciuri dificile cu adversari foarte buni. Trebuie să arătăm foarte bine, să exprimăm cel mai bun fotbal al nostru.

Trebuie să facem bine ambele faze, atât defensiv, cât şi ofensiv, trebuie să fim buni pe tranziţie.  E un an, optimist, există entuziasm şi încercăm să facem un an foarte bun”, a declarat Hagi, vineri, într-o conferinţă de presă.

“Vorbisem cu Artean, a fost puţin cam târziu, dar trebuia să îl înţeleg pe jucător. Foarte târziu am ştiut de acest lucru, dar mergem înainte. Îi promisesem jucătorului, a trebuit să îl înţelegem, a jucat atât de mult.

Era jucătorul care a jucat cei mai mulţi ani la noi. A avut şi el oportunitatea lui şi l-am înţeles. Nu aşa cum s-a scris că nu putem să-l dăm pe Artean pe acei bani care s-a scris. Era o discuţie între mine şi el.

Avea o vârstă. Clubul nu a luat nimic. L-am lăsat pe jucător să îi fie bine, aşa cum am făcut şi cu Alibec”, a explicat Gheorghe Hagi.

El a mai anunţat că nu va putea conta în această partidă pe Budescu şi Grameni, care sunt suspendaţi.

Meciul dintre Farul şi Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...