Hagi, ironizat pe site-ul oficial al Rapidului

0
91

Site-ul oficial al echipei Rapid Bucuresti ironizeaza declaratia antrenorului principal al Stelei, Gica Hagi, care a fost de parere ca obiectul predat de Cristian Sapunaru observatorului partidei nu a fost aruncat din peluza stadionului Ghencea.

In acelasi comunicat, este condamnat modul in care a fost tratat fostul lider al galeriei giulestene, Gheorghe Raducanu, de catre finantatorul ros-albastrilor.

Redam in continuare textul integral publicat pe site-ul fcrapid.ro:

“Cea mai buna stire a saptaminii ne-a furnizat-o antrenorul echipei Steaua, care a descoperit modul in care Vladimir Bozovic a ajuns sa verse singe pe ogorul razboinicilor din Ghencea. Surubul cu care fundasul Rapidului a fost lovit in cap fusese adus de acasa de catre colegul sau, Cristi Sapunaru! Cititi si va minunati! In logica impecabila a “Regelui”, ne putem explica si noi acum de unde au aparut brichetele si scaunele pe care jucatorii Stelei le tot predau acum vreo doi ani arbitrului Alexandru Tudor, in Giulesti: Mirel Radoi venise, de acasa, cu un scaun ascuns sub tricou.

Tot pe aceasta cale, clubul Rapid protesteaza fata de modul in care patronul Stelei, George Becali, s-a comportat fata de un ocupant al lojei rezervate Rapidului, evacuindu-l din stadion. Suntem de acord cu faptul ca Gheorghe Raducanu n-a procedat foarte inspirat, raspunzind provocarilor venite dinspre tribuna oficiala a stadionului Ghencea, dar modul in care G. Becali s-a “exprimat” (cu limbajul colorat de rigoare, pe care lumea i-l cunoaste foarte bine) e sinonim cu abuzul grosolan. Ii reamintim lui G. Becali show-ul de prost gust pe care l-a dat, la ultimul meci direct din Giulesti, un angajat de-al sau (cu cartea de munca depozitata in alta parte acum), care a incitat un stadion intreg, fara a fi evacuat din stadion sau atins macar cu un deget de vreun reprezentant de-al Rapidului. Dar, pina la urma, asta e diferenta dintre oameni care au absolvit cei sapte ani de acasa si altii, autoproclamati “lideri”, entuziasmati de barbatia unor jucatori-huligani care folosesc pumnul pe post de argument decisiv”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here