”Habibou e OK”

Atacantul Stelei, Habib Habibou (foto), se afla in afara oricarui pericol, a declarat medicul Stelei, Radu Paligora, pentru site-ul oficial al vicecampioanei.

“Jucatorul este in afara oricarui pericol. Este constient si am vorbit cu el. Va ramane in spital pentru a efectua investigatii medicale suplimentare, insa nu mai sunt probleme si Habib are o stare de sanatate stabila. El a primit o lovitura de cot la nivelul sinusului carotidian, care a declansat un reflex vagal puternic”, a declarat medicul formatiei antrenate de Marius Lacatus.

Jucatorul Stelei a fost lovit la gat de un fundas al formatiei bulgare Levski Sofia in timpul unui meci amical si a fost transportat de urgenta la spital.

Habib Habibou (1,92 metri, 80 de kilograme) s-a nascut la 16 aprilie 1987, in Franta. El este un jucator format la gruparea franceza Paris Saint-Germain, de unde a fost achizitionat de Charleroi in 2005. In intervalul ianuarie – iunie 2007, Habibou a fost imprumutat la formatia Tubize, din liga a doua belgiana, si a marcat 12 goluri in 11 meciuri, iar la inceputul acestui sezon a revenit la Charleroi.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...