Gronholm a castigat Raliul Suediei

Marcus Gronholm a câştigat Raliul Suediei pentru a cincea oară în carieră. Pilotul finlandez l-a învins fără drept de apel pe francezul Sebastien Loeb, sosit pe locul secund, la un minut distanţă, în timp ce podiumul cursei nordice a fost completat de Mikko Hirvonen.

La 23 de grade, Raliul Suediei a avut totuşi un final incendiar, însă doar pentru un singur pilot. Markus Gronholm a ignorat frigul nordic şi a încheiat cursa cu trei probe speciale câştigate confortabil. Finlandezul de la Ford a ajuns la a cincea victorie în Raliul Suediei şi s-a apropiat la două puncte de liderul ierarhiei generale, Sebastien Loeb, după două etape disputate din Campionatul Mondial de Raliu.

Podiumul cursei a fost completat de un alt finlandez, colegul lui Gronholm de la Ford, Mikko Hirvonen, în timp ce Henning Solberg şi Daniel Carlsson au ocupat la final poziţiile patru şi cinci. Săptămâna viitoare, Campionatul Mondial de Raliu merge în Norvegia pentru etapa cu numărul trei.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...