Granzii din Spania si-au respectat blazonul

Spectacol la scenă deschisă oferit de Barcelona în deplasarea de la Recreativo Huelva în etapa a 27-a din Primera. Vedetele Eto’o, Ronaldinho şi Messi nu i-au dat nici o şansă echipei românului Laurenţiu Roşu, care a jucat o repriză. Eto’o a deschis scorul în chiar minutul 4 cu un superb şut de la 30 de metri iar Zambrotta a dublat avantajul oaspeţilor 30 de minute mai târziu. Acelaşi Eto’o a punctat pentru 3-0 cu 3 minute înainte de pauză iar Messi a stabilit scorul final în minutul 87, informeaza realitatea.net.

Victorie şi pentru Real în meciul de acasă cu Gimnastic, echipă care a jucat în 10 încă din minutul 6 după eliminarea lui Cesar pentru un fault la Van Nistelrooy. Robinho a deschis scorul pentru galactici în minutul 57 iar fundaşul lui Gimnastic David Garcia a stabilit scorul final după autogolul din minutul 81.

Succes şi pentru Sevilla în ultima etapă. Formaţia lui Juande Ramos a trecut tot cu 2-0 Celta Vigo cu românul Gabriel Tamaş titular. Golurile Sevillei au fost marcate în partea a doua de golgeterul Primerei, Kanoute din lovitură de la 11 m şi Kerjakov în minutele de prelungire. În urma acestor rezultate Barcelona rămâne lider în Spania la egalitate de puncte cu Sevilla iar pe trei a urcat Real în urma înfrângerii suferite de Valencia acasă, 0-2 cu Racing.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...