Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Golf / Tiger Woods a debutat slab in Dubai

Liderul absolut al clasamentului celor mai buni jucători de golf din lume, americanul Tiger Woods, a avut un debut slab în turneul dotat cu trofeul Dubai Desert Clasic.

Woods a reuşit să salveze doar patru lovituri înainte de a încheia traseul de 18 găuri şi s-a clasat pe locul 10, la egalitate cu alţi şapte sportivi printre care suedezul Henrik Stenson, locul 14 mondial, şi englezul Luke Westwood.

Prima etapă a Dubai Desert Clasic a fost câştigată de englezul Ryan Fischer, un outsider, care a reuşit să salveze şapte lovituri înainte de a încheia traseul de 18 găuri.

în paralel cu turneul din Dubai de dispută şi FBR Open din Statele Unite ale Americii, un turneu dominat cel puţin în prima etapă de localnici, doar australianul Robert Pampling reuşind să se interpună printre americanii din top ten.

Cu toate acestea, Tiger Woods continuă să conducă cu autoritate în clasamentul mondial cu aproape de trei ori mai multe puncte decât urmăritorii săi, americanul Jim Furyk şi australianul Adam Scott.

Citeste mai multe!