Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Gloria Buzau, o etapa cu portile inchise

Gruparea Gloria Buzau a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu disputarea unui meci cu portile inchise, in urma incidentelor de la partida cu Poli Iasi, cind mai multi spectatori au patruns pe teren, iar atacantul oaspetilor Andrei Cristea ar fi fost amenintat de un fan buzoian.

Comisia federala a sanctionat gruparea buzoiana si cu o amenda de 30.000 de lei. Cu aceeasi suma a fost amendat si clubul Poli Iasi, dupa ce suporterii sai au aruncat cu pietre in teren.

In urma sanctiunii dictate de Comisia de Disciplina, formatia Gloria Buzau va disputa cu portile inchise partida cu Pandurii Tirgu Jiu, programata la 15 martie, in etapa a XXIII-a a Ligii I.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: