Gilardino neaga tratativele cu Juventus

Alberto Gilardino, component al echipei italiene AC Milan, a negat ca se afla in tratative cu Juventus Torino, sustinand ca doreste sa ramana si in sezonul urmator la Campioana Europei.

“Nu este adevarat ca exista negocieri cu Juventus”, a declarat marti impresarul lui Gilardino, Claudio Sclosa, la un post de radio din Italia. “Milan a spus initial ca vrea sa obtina 23 de milioane de euro, dar acum lucrurile s-au schimbat si va ramane la echipa”, a mai spus agentul.

Acesta a mai declarat ca Milan nu doreste sa se desparta de atacantul sau, ci doar ca au existat anumite neintelegeri care intre timp au fost rezolvate.

“Cred ca cei care spun ca a avut un sezon prost, se inseala. A marcat de 12 ori in Serie A, desi a fost mult timp accidentat. Ce se va intampla daca Samuel Eto’o se va transfera de la Barcelona la Milan? Vom astepta sa vedem, dar nu exista intentia ca Gilardino sa fie vandut”, a afirmat Sclosa.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...