Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Gigi Multescu, noul antrenor al ‘cainilor’

Reuniti in aceasta seara, membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au decis in unanimitate intarirea staff-ului tehnic al echipei prin revenirea in Stefan cel Mare a lui Gheorghe Multescu (foto), a anuntat presedintele Nicolae Badea.

„Este o decizie luata in unanimitate si vizeaza o intarire a bancii tehnice. Este important ca simultan se asigura o continuitate a muncii depuse, inca din toamna trecuta, de catre Cornel Dinu si Cornel Talnar. Sunt convins ca, in aceasta formula, avem un staff tehnic complet si competent, care sa continue strategia stabilita la finalul anului trecut”, a declarat Nicolae Badea pentru site-ul fcdinamo.ro.

Noul antrenor principal al lui Dinamo, Gigi Multescu, a semnat un contract pana in vara anului 2009, urmand sa fie ajutat de Cornel Talnar, Iulian Mihaescu si Gheorghe Nitu.

Administratorul delegat Cornel Dinu isi va pastra in continuare atributiile de director tehnic, asa cum s-a intamplat in ultimii ani pe timpul mandatelor lui Ioan Andone, Esteban Vigo, Ion Marin, Florin Marin, Mircea Rednic sau Walter Zenga.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: