Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Gigi Multescu, noul antrenor al ‘cainilor’

Reuniti in aceasta seara, membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au decis in unanimitate intarirea staff-ului tehnic al echipei prin revenirea in Stefan cel Mare a lui Gheorghe Multescu (foto), a anuntat presedintele Nicolae Badea.

„Este o decizie luata in unanimitate si vizeaza o intarire a bancii tehnice. Este important ca simultan se asigura o continuitate a muncii depuse, inca din toamna trecuta, de catre Cornel Dinu si Cornel Talnar. Sunt convins ca, in aceasta formula, avem un staff tehnic complet si competent, care sa continue strategia stabilita la finalul anului trecut”, a declarat Nicolae Badea pentru site-ul fcdinamo.ro.

Noul antrenor principal al lui Dinamo, Gigi Multescu, a semnat un contract pana in vara anului 2009, urmand sa fie ajutat de Cornel Talnar, Iulian Mihaescu si Gheorghe Nitu.

Administratorul delegat Cornel Dinu isi va pastra in continuare atributiile de director tehnic, asa cum s-a intamplat in ultimii ani pe timpul mandatelor lui Ioan Andone, Esteban Vigo, Ion Marin, Florin Marin, Mircea Rednic sau Walter Zenga.

Citeste mai multe!