Gigi Becali vrea pace cu Mircea Sandu

0
125

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la o emisiune televizată, că nu vrea să continue “războiul” cu preşedintele FRF Mircea Sandu, mai ales că acesta a fost rezervat în declaraţii, însă a adăugat că îl va continua dacă va vedea răutăţi din partea oficialului federaţiei.

Nu vreau să continui războiul cu Mircea Sandu, a fost rezervat în declaraţii, probabil şi-a dat seama ce a făcut. Au abuzat şi a influenţat comisiile. Nu cred, ştiu. Mi-a plăcut că a dat acea declaraţie că oamenii bagă bani în fotbal şi nu merită trataţi aşa. Nu ţin război cu Mircea Sandu, nu e scopul meu, ci vreau să fie un fotbal în care să nu fiu frustrat de cineva“, a spus Becali la Realitatea TV.

După ce preşedintele FRF a spus că dacă se va dovedi că Gigi Becali l-a acuzat degeaba, va ajunge din nou la Comisia de Disciplină, oficialul stelist a replicat: “Păi alea sunt comisii? Păi mă mai duc vreodată la comisiile alea? Mă duc doar unde există demnitate şi onoare. Sistemul trebuie schimbat“.

Gigi Becali a spus iniţial că nu-l va mai susţine niciodată pe Mircea Sandu, dar a revenit ulterior.E posibil totuşi, dacă revine cu picioarele pe pământ. L-a învăţat puterea, a ajuns la UEFA şi a zis că nimeni nu se mai poate atinge de el. Dar eu nu îngenunchez, oricâte consecinţe ar trebui să suport. Dacă nu văd răutate şi răzbunare din partea lui, să fie sănătos, să stea cât vrea. O să văd ce reacţie va avea, dacă va avea răutăţi cu Steaua, atunci o să încep nişte lucruri“, a comentat el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here