test

Gigi Becali: Spaniolii au fost mai buni ca noi

Gigi Becali, finantatorul Stelei, s-a declarat satisfacut de evolutia echipei sale in meciul de joi cu Sevilla, considerand totusi calificarea spaniolilor drept meritata, prin prisma celor doua manse.

“Steaua a jucat altceva, daca aveam noroc putea fi 1-0 la pauza pentru noi si ne puteam califica, dar Dumnezeu tine si cu cei mai buni, iar ei sunt mai buni decât noi. Am avut doua ocazii clare de a marca, si un sut al lui Badea scos din vinclu de portar, ei au avut o singura ocazie si au dat un gol. Eu ma bucur ca totusi ne-am descurcat onorabil la Sevilla”, a declarat Becali.

Becali considera ca Steaua a iesit cu capul sus din cupele europene, dupa parcursul din Liga Campionilor din toamna anului trecut.

“A fost un an exceptional, Liga Campionilor e maximum în fotbal, iar noi am fost în grupa mortii. Cu Sevilla a fost un meci prost acasa, daca acasa aveam un alt rezultat, era altceva. Nu poti sa spui ca au fost mult peste noi, am jucat noi prost. Joi am cam dominat o echipa care bate Barcelona si Realul, e mare lucru. Bine, nu ma încânta asta, am fost învinsi, dar a fost altceva, nu mi-a fost jena sau rusine, n-am plecat înainte sa se termine meciul, ci am stat pâna la final”, a adaugat Becali.

 

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...