Gigi Becali se dezice de fanii Stelei

0
133

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat extrem de nemulţumit de reacţiile fanilor la derbiul cu Dinamo din sâmbăta mare şi a confirmat că nu va mai ajuta financiar grupurile de suporteri pentru deplasări.

Finanţatorul Stelei a confirmat că va lua toate măsurile pentru a elimina huliganismul de pe stadionul echipei sale însă consideră că terenul Stelei nu ar trebui să fie suspendat pentru că pe stadion atmosfera a fost una deosebită.

De asemenea, Gigi Becali a mai afirmat că nu va permite fanilor să intre pe stadion cu lanţuri şi cagule pe cap şi va face tot posibilul pentru că huliganii să fie pedepsiţi şi interzişi pe stadioane pentru a permite oamenilor civilizaţi să meargă la meciuri cu familiile.

Becali mai crede că huliganii ar trebui interzişi definitiv pe stadion pentru că dacă intră în număr mare, 4-5.000, prind curaj că sunt mulţi iar apoi oamenii civilizaţi vor veni cu teamă pe stadion.

Patronul Stelei l-a atacat dur şi pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care afirmase că observatorul de la meci, Doru Neagu, este membru PNG şi din această cauză a exprimat un raport nuanţat.