Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Gigi Becali: ”Eu aduc probe ca jucatorul Chita de la FC Arges a fost contactat ca sa i se dea 15.000”

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca are probe ca jucatorii echipei FC Arges, Alin Chita, Ciprian Tanasa si Mircea Stan, au fost contactati de presedintele clubului Unirea Urziceni, Viorel Ilinca, inaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa a XXIX-a a Ligii 1.

„Eu n-am cumparat niciun meci. Sa-mi aduca o proba ca am facut eu asa ceva. Eu aduc probe ca jucatorul Chita de la FC Arges a fost contactat ca sa i se dea 15.000 lui, 15.000 lui Tanasa si 15.000 fundasului dreapta, ca sa tranteasca meciul cu CFR Cluj. Eu aduc probe. Ilinca s-a intalnit cu Chita si a zis: ”Va dau eu cate 15.000 sa pierdeti meciul”, a declarat, joi, Gigi Becali.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: