Gigi Becali, anunț total neașteptat: „Să fie Rapid campioană!”

Gigi Becali a declarat că obiectivul său este ca FCSB să fie peste CFR Cluj și Universitatea Craiova în clasamentul Superligii. Dacă echipa sa va rata titlul, finanțatorul formației roș-albastre își dorește ca Rapid sau Farul, clubul nașului său Gică Hagi, să câștige Superliga.

FCSB e pe loc de play-out, pe 13, cu șapte puncte după opt etape.

Farul și Rapid împart primele locuri în clasament, fiecare câte 18 puncte.

Gigi Becali, anunț total neașteptat: „Să fie Rapid campioană!”

„Vă spun un lucru. Eu nu vreau să estimez nicio echipă, pe mine mă interesează Craiova și CFR. Nu supăr pe nimeni, eu spun părerea mea. Eu știi ce vreau? Să fiu în fața lui CFR și Craiova. Eu la final asta vreau. Asta e dorința mea. Ceilalți, să fie în față. Să fie Gică Hagi campion, să fie și Rapid campioană, eu vreau peste astea două. Restul, să fie sănătoși”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Altfel, Becali a vorbit și despre modul în care va efectua transferurile la FCSB: „Eu sunt hotărât: hai să facem selecție, la menghină! Luăm de la Viitorul, de la Chindia, punem să joace 2-3 meciuri, dăm înapoi! Nu mai fac contracte pe 3 ani, pe 5 ani, gata, la revedere! Ia banii pe 1 an și du-te acasă! La iarnă vor pleca 4-5 jucători. Băgăm la menghină.

Mie-mi plac fundașii centrali! Toată lumea îi critică, Dică îi critică, dar mie-mi plac și Dawa și Tamm…Bă greșește Dawa, n-are ce să caute acolo mingea! N-are niciodată ce să caute mingea acolo la Dawa dacă e Oaidă și nu Dulca, dar Dulca se plimbă pe teren, unde vede că e mingea, fuge”.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...