Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Gigi Becali a renuntat la mustata

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, si-a ras duminica mustata, renuntand astfel la look-ul „a la Clark Gable” cu care se mandrea.

Becali a fost invitat duminica in studioul Realitatea TV, unde a surprins prin aparitia fara podoaba faciala pe care a purtat-o in ultimul timp.

„Mie mi-a placut foarte mult Clark Gable, e actorul meu preferat. Imi placeau gesturile, mimica lui. Si mama cand era tanara semana foarte mult cu Vivian Leigh. O sa-mi las o mustata hollywoodiana”, declarase Becali la inceputul lunii ianuarie. Intre timp, Becali s-a razgandit, ajungand la concluzia ca podoaba faciala il imbatraneste.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: