Gica Hagi: ‘M-a dat afara cel pe care eu l-am adus aici’

0
101

“Am fost un antrenor la inceputul carierei, care avea nevoie de sprijin, dar care n-a putut sa lucreze. Caruia i s-a luat mintea, personalitatea, autoritatea, demnitatea, cam ce vreti dumneavoastra”, a declarat Gica Hagi in conferinta de presa in care si-a anuntat plecarea de la Steaua.

Declaratii Gica Hagi:

“Eu am puterea sa-i spun lui Gigi Becali ca nu face bine ceea ce face. Nu se opreste la antrenor, distruge si jucatori. Azi e bun, miine il da afara. Probabil asta e jucaria lui”

“Nu totul inseamna bani. Sport nu se face numai pentru bani. Esti platit pentru ce dai. Si eu, de la 10 la 20 de ani, am alergat pe gratis”

“Este o lectie de viata. Daca omul pe care l-am adus aici, sa te dea afara… De fapt, nu m-a dat afara, m-a impins. L-am sunat azi si nu mi-a raspuns. A transformat totul cum va convine voua (presei) in public”

“N-am luat niciun ban, iar banii pe care trebuia sa mi-i dea, sa-i puna la Centrul de Juniori. N-am nevoie de bani”

In 11 meciuri pe banca Stelei, Hagi a reusit 6 victorii, 3 rezutate de egalitate si 2 infrangeri, cu Unirea Urziceni si Slavia Praga.

“Demisia e demisie. Singurul meu regret este ca Dumnezeu nu mi-a ajutat cu nasul meu. Il voi suna pe Olaroiu si va veni intr-o saptamana sau doua. Doar Oli poate sa vina la Steaua!”, a declarat finantatorul Stelei, Gigi Becali.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here