Ghinion pentru Dinamo – Liverpool in finala Champions League!

FC Liverpool s-a calificat in finala Ligii Campionilor europeni la fotbal, dupa ce a invins pe Chelsea Londra, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-1 (1-0 dupa prelungiri). Unicul gol inscris in timpul regulamentar a fost semnat de danezul Agger (22). In partida tur, Chelsea cistigase cu 1-0.

Inceputul jocului a fost dominat clar de gazde, care au exercitat o presiune sufocanta in jumatatea lui Chelsea, chiar daca nu si-au creat foarte multe ocazii. ”Cormoranii” au deschis scorul in min. 21, prin danezul Agger, care a reluat de la marginea careului, linga bara, lovitura libera executata excelent de Gerrard, de pe partea stinga. Portarul Cech, mascat de jucatorii din fata sa, nu a observat balonul decit prea tirziu.
 
La loviturile de departajare, Reina a devenit eroul ”cormoranilor”, aparind suturile trase de Robben si Geremi, astfel ca Liverpool ajunge in finala, dupa ce a cucerit trofeul in 2005.

Finala competitiei va avea loc pe 23 mai, la Atena, pe Stadionul Olimpic.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...